Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

4 + 1 DIY gift ideas for Father's day - Δώρα για τη Γιορτή του πατέρα

Τέσσερα συν ένα χειροποίητα δώρα για τη γιορτή του Πατέρα

Κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, γιορτάζουμε τη γιορτή του Πατέρα! Ημέρα αφιερωμένη σε όλους τους μπαμπάδες...και παππούδες! Αλλά επίσης αφιερωμένη στους πατρικούς δεσμούς και γενικά στην επιρροή των πατεράδων στην κοινωνία!
Έτσι λοιπόν για φέτος φτιάξαμε και σας προτείνουμε 4 DIY Δώρα, συν ένα δώρο έκπληξη, για τους μπαμπάδες, γιατί τι ποιο ωραίο από το να προσφέρουμε ένα δώρο που το έχουμε φτιάξει με τα χέρα μας!
Θα δείτε στο βίντεο, σύνθεση με ξηρούς καρπούς, balm για τα γένια - μούσια, δύο ειδών σελιδοδείκτες αλλά και σταντ για φωτογραφίες! Για τη συνταγή του balm, έχω αναλυτικές οδηγίες στις λεπτομέρειές του βίντεο, και θα ήθελα να δώσετε προσοχή στα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούμε γιατί δεν ενδείκνυνται για κάποιες περιπτώσεις!
Θα βρείτε το αναλυτικό βίντεο εδώ https://goo.gl/a7Fw6s και θα χαρώ να σας δω στην παρέα μου στο youtube πατώντας "εγγραφή" εδώ https://goo.gl/nYmYGd. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δωρεάν! Μην ξεχνάτε να πατήστε για να ενημερώνεστε για καινούρια βίντεο το καμπανάκι🔔!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου