Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ari's First Pet - Το 1ο κατοικίδιο του Άρη

Το 1ο Κατοικίδιο του Αρη


Ο Άρης μας πολύ καιρό μας ζητούσε κάποιο κατοικίδιο για να το φροντίζει. Στα 3,5 χρόνια του (πέρσι που φτιάξαμε το βίντεο) πιστεύαμε ότι το πιο σωστό ήταν να του πάρουμε ένα ψαράκι. Εαν με ρωτάτε τώρα....ένα χρόνο μετά...καλύτερα να παίρναμε χελώνα!!!! Ήδη έχουμε τον "Καρότο Νο 5" και για ένα διάστημα είχαμε μια άδεια γυάλα κρυμμένη...έτσι ώστε να μην δει ότι ήταν άδεια. Δεν διαχειριζόταν ότι το δικό του ψαράκι που είχε διαλέξει μόνος του θα πάθαινε κάτι...έτσι έχουμε φτάσει αισίως στο νούμερο 5!!!

Αλλά να σας πω πώς ο Αρης μας έβγαλε το όνομά του!
Την πρώτη μέρα που αγοράσαμε το ψάρι, ο μικρούλης μας έτρωγε το απόγευμα ένα καροτάκι...και θέλησε να ταΐσει το ψαράκι του! Κάποια στιγμή κοίταξα τη γυάλα και βλέπω ένα κομματάκι από το καρότο...δεν καταλάβαμε τι ήταν....μέχρι που μας είπε πως το τάισε με αυτό!!!! Κι έτσι του δώσαμε αυτό το όνομα!!

Γενικά τα ψαράκια είναι πολύ ευαίσθητα, θέλουν λίγο τάισμα και αλλαγή νερού κάθε 2-3 μέρες!


Αφήστε μου τα σχόλιά σας ή τις ερωτήσεις σας (θα σας απαντήσω άμεσα) και μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μου στο youtube για να βλέπετε ότι καινούριο ανεβαίνει!! Θα το εκτιμούσα πολύ, είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε εγγραφή εδώ και το καμπανάκι🔔!

Σας ευχαριστώ πολύ!
❤️
Βάσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου